"BOMBELE" lui Becali pica una dupa alta! Diamantul Cernat isi ia adio de la Steaua: "Daca ma voiau cu adevarat, acum eram acolo"

Florin Cernat si-a luat gandul de la Steaua! 

Steaua inca ii mai cauta un inlocuitor lui Sanmartean, plecat iarna trecuta la arabi. Florin Cernat era considerat urmasul perfect, insa Becali nu s-a inteles cu "Diamantul" de la Galati. Cernat nu a negociat cu Becali ci cu Radoi, care nu i-a pus pe masa o oferta satisfacatoare.

"N-am primit niciun telefon de la conducerea Stelei, eu am vorbit doar cu Radoi si atat. Nu am mai discutat cu alt om din clubul Stelei. Cand am vorbit cu Radoi mi-a facut si o oferta. Eu i-am zis oferta mea. Am cerut un salariu normal pentru Liga I, asta a fost tot. Nu vreau 150.000 la semnatura si 20.000 pe luna, e departe suma asta de ce vreau eu.

Daca voiau sa faca transferul, se facea pana la ora asta. Prioritar pentru mine e un transfer afara. Inca mai astept o oferta. Dar vedem ce va fi.

Sunt mai multe cluburi care ma vor, dar am zis sa mai astept putin pentru ca am ceva de afara si vreau sa rezolv acest transfer sau nu.

Nu vreau sa mai vorbesc despre Steaua. Cred ca nu mai are niciun sens", a declarat Florin Cernat la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies