Liga 1

Bokila, aproape de Steaua! Becali a aflat pretul CORECT pentru atacant, dar acum are alta problema: "Nu-mi place cum e tuns, nu accept asa ceva!"

Jeremy Bokila poate ajunge pana la urma la Steaua pentru 1 milion de euro! Petronul Petrolului s-a intalnit cu MM Stoica si l-a anuntat conditiile transferului. Becali are acum insa o alta problema.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2013, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2013, 08:50

"Oricare fotbalist al Petrolului este de vanzare, nu exista jucator netransferabil! Singura conditie e sa apara oferta corespunzatoare, cu pretul corect", a anuntat patronul Petrolului, Dan Capra. Acesta s-a intalnit cu MM Stoica si l-a anuntat ca Bokila poate fi al Stelei pentru 1 milion de euro.

"I-a zis lui MM ca ei au cheltuit 600.000 de euro pana acum cu suma de transfer a lui Bokila si cu banii pe care i-au platit jucatorului si ca nu e de acord sa faca profit doar 100.000 de euro. Sa vedem, poate mai pun ceva, vreo 50.000 de euro", a dezvaluit Gigi Becali.

Dar pana la intelegerea cu Petrolul, Becali se lupta cu MM Stoica, managerul din Ghencea fiind convins ca a gasit un atacant mai bun decat Bokila.

"MM mi-a zis de un atacant de 29 de ani, liber de contract si care vrea o intelegere pe doua sezoane. Spune ca el garanteaza cu capul pentru acest fotbalist. I-am zis "Bai MM, de ce sa garantezi cu capul cand putem sa-l luam pe Bokila, pe care-l aleg eu?". Oricum, atacantul lui MM m-ar costa, cu totul, 1,5 milioane de euro in doi ani, iar cu Bokila as cheltui 1,5 milioane in trei ani".

Dar atacantul congolez de la Petrolul are deja probleme cu patronul Stelei. "Am vazut cum e tuns si eu la Steaua nu accept asa ceva! O sa-i spun cand o sa-l intalnesc prima oara sa-si schimbe stilul".

"E posibil sa ajungem la o intelegere cu Petrolul. Capra a zis ca acolo doar el decide si ca Walter n-are nici o treaba!".


Modifică setările cookies