Bogatinov, adus sa fie rezerva la Steaua! Reghe: "Tatarusanu e portarul numarul 1 pentru retur!" Prima impresie despre Keseru:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 18:02

	Bogatinov, adus sa fie rezerva la Steaua! Reghe: "Tatarusanu e portarul numarul 1 pentru retur!" Prima impresie despre Keseru:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Martin Bogatinov, portarul platit de Steaua cu 10.000 de euro pe luna, a fost adus in aceasta iarna pentru a fi o solutie de avarie, in cazul in care Ciprian Tatarusanu va fi indisponibil la meciurile din retur.

Laurentiu Reghecampf a recunoscut faptul ca Tatarusanu ramane prima optiune pentru poarta Stelei, dar ca are incredere in ceilalti doi goalkeeperi din lot, Nita si Bogatinov.

"Martin Bogatinov, odata adus aici, inseamna ca are valoare si este o solutie, asa cum este si Nita. Avem nevoie de concurenta pentru Tatarusanu, care pentru mine este portarul numarul 1 la Steaua", a declarat Reghecampf intr-un interviu acordat publicatiei Fanatik.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre cealalta achizitie a Stelei din aceasta iarna, Claudiu Keseru.

"Deocamdata Claudiu trebuie sa cunoasca echipa, sa se obisnuiasca pas cu pas cu metodele noastre de pregatire. O sa-i fie greu la inceput. O sa joace acolo unde va da cel mai bun randament, avem destul timp pana la primul meci oficial. Plus ca mai sunt multe meciuri de pregatire, vom incerca si vom vedea..."

Reghe intentioneaza sa-l titularizeze pe Bogatinov in amicalul din aceasta seara cu FC Lucern.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies