Bogatinov, adus de umplutura!? Duckadam: "Nita poate fi TITULARUL Stelei" Care sunt atributele care ii dau aceasta sansa:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 09:02

	Bogatinov, adus de umplutura!? Duckadam: "Nita poate fi TITULARUL Stelei" Care sunt atributele care ii dau aceasta sansa:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Steaua nu stie inca exact cine il va inlocui pe Tatarusanu din vara. Macedoneanul Bogatinov nu a jucat de mai bine de 8 luni, iar Reghe are inca doua solutii. Valentin Cojocaru si Florin Nita sunt cei doi portari pe care Steaua ii mai are in lot.

Helmuth Duckadam, presedintele de onoare al Stelei, este de parere ca Nita este o solutie buna, fiind un jucator care a demonstrat ca poate face fata presiunii.

"Ajut si eu cu o parere atunci cand e vorba de portari. A iesit o discutie cand am zis de Nuno Claro, pentru ca ziceam ca era unul dintre portarii pe care puteai sa-i aduci. Nu puteai sa-l aduci pe Felgueiras de la CFR. Dar pe Nuno Claro puteai sa-l aduci de la Timisoara, daca accepta si el. Puteai, pe langa cei doi, Nita si Cojocaru, in momentele dificile sa-l folosesti pe cel cu experienta.

Se pare ca Nita nu are aceste probleme in partidele importante. Bine, au fost amicale pana acum. Din ce a aratat pana acum, el poate fi titularul Stelei, cu toate ca va fi foarte greu. Si in perioada mea, Stangaciu a fost foarte mult timp rezerva, dar in momentul in care a intrat in poarta, a stat ani de zile. Acelasi lucru se poate intampla si cu Nita. Il avem si pe Cojocaru acolo, are un fizic bun si a jucat bine in Youth League", a spus Duckadam la "Fotbal Club".

Reghecampf spune ca Bogatinov va primi si el o sansa.
“Bogatinov nu a venit ca sa fie numarul 1, titular ramane Tatarusanu. Macedoneanul va avea la dispozitie jumatate de sezon ca sa demonstreze ca ne poate fi util”, a spus Reghecampf.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies