BIZAR! Doua echipe calificate in semifinalele Cupei Romaniei nu si-au depus dosarul de licentiere si NU MERG in Europa

Autor: Sport.ro
Luni 03 Aprilie 2017, 16:05

	BIZAR! Doua echipe calificate in semifinalele Cupei Romaniei nu si-au depus dosarul de licentiere si NU MERG in Europa

Castigatoarea Cupei Romaniei beneficiaza de un loc in preliminariile Europa League.

Chiar daca participarea in competiile europene pare la prima vedere un obiectiv pentru orice echipa de fotbal, exista si exemple de cluburi care nu isi doresc acest lucru: Timisoara si Voluntari.

Cele doua cluburi din playout s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei si sunt, teoretic, la doi pasi de trofeu, dar oficialii au spus "nu" Europei. Nici Timisoara si nici Voluntari nu si-au depus dosarele de licentiere pentru participarea in competitiile europene, anunta Gazeta Sporturilor.

Un posibila explicatie e legata de faptul ca fiecare club care vrea sa isi ia licenta trebuie sa demonstreze ca sta bine cu platile si nu are datorii catre angajati.

Dar acest argument este daramat totusi de ideea ca orice meci disputat in preliminarii aduce cateva sute de mii de euro in conturile cluburilor participante.

Fiecare echipa care joaca in turul 1 preliminar are garantat un bonus de 215.000 de euro, iar pentru turul 2, UEFA mai plateste inca 225.000 de euro.

Contactat de Gazeta, Adrian Neaga a fost putin incurcat de aceasta situatie: "Adica nu mai mergem in Europa daca nu castigam Cupa? Lasa, sa castigam noi Cupa si sa nu mergem in Europa."

Craiova, Astra, Timisoara si Voluntari sunt echipele calificate in semifinalele Cupei Romaniei. Meciurile se vor stabili in urma tragerii la sorti.

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies