GALERIE FOTO Benny Adegbuyi a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține: „Ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor!”

benny adegbuyi FCSB U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2023, 21:58
Data actualizarii: Miercuri 19 Aprilie 2023, 21:59

Benny Adegbuyi și-a încercat norocul și la fotbal, unde a jucat fundaș central pentru o scurtă perioadă.

Benny Adegbuyi (38 ani) este cel mai în vogă kickboxer român și unul dintre cei mai buni pe plan mondial. Însă, înainte de sportul de contact, acesta a cochetat cu baschetul, sport pe care a trebuit să-l oprească brusc pentru a merge la muncă în Italia. 

„Să vă povestesc, am făcut puțin baschet. Aveam antrenamentele la Cluj și mergeam cu ocazia, pentru că nu aveam mașină. Noroc cu un antrenor de fotbal din Aiud care mă mai lua cu mașina până la Cluj. Era greu, făceam naveta.

Antrenorul a insistat la mama să mă lase să mă transfer la liceul sportiv pentru că echipa era în Divizia B, voiau să mă promoveze și eram talentat. Mama, care lucra în Italia atunci, a considerat că Clujul este un oraș periculos și e mai bine să merg în Italia să muncesc. N-am mai ajuns la Cluj, s-a pierdut și pasiunea pentru baschet”, a declarat Benny Adegbuyi pentru GSP.

Benny e suporterul celor de la FCSB și U Cluj

Luptătorul a mărturisit că și-a încercat norocul și la fotbal, numai că nu a fost atracție la prima vedere. Cu toate astea, le susține pe U Cluj și FCSB. De altfel, a mărturisit că clubul patronat de Gigi Becali a fost responsabil cu multe bucurii de-a lungul timpului.

„Cu U Cluj și FCSB. FCSB este echipa cu care am crescut, echipa care ne-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul anilor! Mă știu cu câțiva oameni de pe acolo, inclusiv cu Mihai Stoica. Pe Becali nu-l știu, dar poate ne ajută cu o sponsorizare, că avem nevoie. Ha, ha, ha!”, a mai spus Benny.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!