Becali voia 20 de milioane pe el si ii spunea "Messi"! Unde a ajuns dupa doi ani de UMILINTA TOTALA

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 09:13

	Becali voia 20 de milioane pe el si ii spunea "Messi"! Unde a ajuns dupa doi ani de UMILINTA TOTALA

Stelistii au crezut ca el va fi urmatorul super star din Ghencea! A fost crescut sa fie 'Messi', insa a plecat dat afara!

Florentin Matei n-a mai jucat intr-un meci oficial din sezonul 2010-2011, cand a fost imprumutat de Steaua la Unirea Urziceni. Apoi, Steaua a renuntat la el in ciuda referintelor ideale pe care le avea pustiul. Au urmat perioade de proba la mai multe echipe din Europa si din tara, insa Matei n-a reusit sa convinga nicaieri! In vara, a trecut pe la Dinamo si Vaslui, insa nici aici n-a ramas in urma perioadei de teste. Acum cateva zile, mijlocasul ofensiv a semnat un contract cu Volyn Lutk din Ucraina si asteapta sa-si incheie cosmarul din ultimii doi ani si jumatate.

La Lutk, Matei va fi coleg cu un alt fost stelist, Eric Bicfalvi, considerat cel mai important jucator al echipei in acest moment. In trecut, pe la Volin au mai trecut Neaga, Paraschiv, Izvoranu, Buta si bulgarul Iliev, fost si el la Steaua.

20 de milioane de euro e pretul pe care Gigi Becali spera ca-l va lua pe Florentin Matei

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT