Becali, transant in cazul transferului lui Miron: "Sa imi aduca o oferta pe el si le dau toti banii!" Patronul FCSB, dispus sa il lase sa plece pe fundas

Gigi Becali a vorbit despre scandalul dintre Otelul Galati si Botosani. 

Otelul Galati a mers la Tribunalul din Bucuresti pentru a reclama transferul lui Andrei Miron de la Botosani la FCSB. Transferul s-a facut gratis, iar galatenii vor anularea mutarii din cauza ca nu au primit niciun ban, desi in contractul facut in 2015 cu clubul din Moldova era clauza prin care primesc un procent din viitorul transfer al jucatorului. 

Gigi Becali a comentat situatia, afirmand ca este dispus sa le dea toti banii pe care i-ar lua pe Miron daca cei de la Otelul vin cu oferte pentru fundas. 

"Daca cer bani, o sa le fac o hartie sa le spun 'aduceti voi oferta pe Miron si va dau toti banii'. Lasati-l aici, Botosani mi l-a dat mie, fac acte cu ei. Oamenii vad cai verzi pe pereti, au luat bani din Champions League, au matrasit banii, acum cauta cai verzi pe pereti. 

Trebuia sa deschida ochii atunci. Vii tu mare milionar sa ne iei noua banii din conturi. Dar si astia, iti dai seama? Dupa 1000 de afaceri, ai gasit o echipa cu bani in cont, ai zis ca faci smecherie, te asociezi cu aia si le iei banii din cont", a declarat Gigi Becali la PRO X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies