Gigi Becali FCSB florin tanase Liga 1

Becali si-a desfiintat 3 jucatori dupa infrangerea de la Craiova: "Mi-e mila de el. Alearga singur si iese pe 2, n-are busola!" Ce a spus despre Tanase

Gigi Becali e suparat pe jucatorii de la FCSB, care au pierdut primul loc in playoff dupa 0-2 la Craiova.

Abel Lorin
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 22:52
Data actualizarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 08:23

Becali i-a criticat pe Oaida, Tanase si Cretu. Despre primul, patronul FCSB spune ca 'si-a pierdut buzola', in timp ce pe Tanase si Cretu e furios din cauza cartonaselor incasate.

Ce a declarat Becali la Digisport dupa Craiova 2-0 FCSB:

"Tanase a luat meciul la misto. Vlad a gresit, n-are voie sa greseasca asa.

Avem 100% sanse la titlu sau 0%. Daca vrei sa fii campion, trebuie sa bati CFR-ul. Gata, daca a cerut CFR control anti-doping nu ne mai putem dopa. (rade) Nu e nicio scadere fizica la echipa. Sunt meciuri din 3 in 3 zile. Olaru facea foarte mult la mijlocul terenului si ne lipseste.

Ideea cu Nita titular a fost a lor (a celor din staff), mi-au zis ca e foarte bine la antrenamente. Mai bine-l lasam pe Nita decat sa-l bag pe Oaida. Oaida alearga singur si ajunge pe 2. Mi-e mila de el, n-am ce sa fac. N-are busola. L-am schimbat pe Nita, ce sa facem? S-a intamplat cum s-a intamplat. Echipa noastra a pierdut, l-am schimbat ca l-am schimbat. E fotbal si nu mai pot eu de fotbal, de aia nu pot eu sa plec la manastire.

Meciul cu CFR nu e chiar decisiv. Daca scoatem un egal, nu e decisiv. Dupa ce revin Olaru si Coman, spulberam tot. Mie-mi convine un egal, suntem decimati acum. Cretu e baiat destept, injura arbitrii el. Ce sa facem? E debandada la echipa. Tanase ia galbene pe comentarii. Nu e debandada? Daca nimeni nu-i zice nimic lui Tanase... Auzi ce i-a zis: "Ai dat rosu ca sa compensezi pentru penalty nedat?" Joaca fotbal, zi saru-mana arbitrului. Nu ma intereseaza pe mine ce-a zis Vatajelu. El e imparatul echipei, Tanase.

Cretu e baiat destept, e Cretu de la FCSB. Si-a luat avant. Injuraturi, ce-a zis acolo, ca nu stiu ce-a zis Cretu meciul trecut. Asta e situatia. N-am nicio suparare. Sunt doua puncte. Avem meci direct cu CFR. Vrem titlul: batem CFR. Nu putem pune baza in Sepsi OSK. Cum sa-i incurce daca e prietenia prieteniilor? La mine nu exista prietenie. Eu nu vreau prietenie. Vreau dreptate si cine-i bun, sa castige."

Modifică setările cookies