Becali se teme de concurenta: "Nu-mi convine ca Taher sa bage bani la Rapid!"

Autor: Sport.ro
Luni 10 Martie 2008, 13:07
"TAHER CHIAR BAGA BANI SI FACE O TREABA BUNA!"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, se teme de concurenta. Lui Becali ii este teama ca posibilul investitor al Rapidului, omul de afaceri Fathi Taher i-ar putea lua locul de "cel mai tare finantator" din Liga 1.

"Il cunosc de 40 de ani, e un om extraordinar. Copos nu vinde. I-am spus si lui Taher, nu-mi convine sa ia el Rapidul, face treaba, e dat naibii, ambitios, baga bani, mie nu-mi convine. I-am zis lui Copos: mai bine vinzi ficatul, inima, rinichii, decat pe Rapid. Cum sa vinzi, Rapid e suflet, pasiune, se poate masura in bani vreodata? La fel si Steaua, pot sa-mi dea toti banii din lume, nu o dau niciodata, e inima mea. Taher nu s-a dus el, a aflat ca ar vrea sa vanda Copos", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca peste cativa ani, ca sa ai o echipa cu pretentii, trebuie sa fii puternic financiar. "Ca sa fii patron la Rapid peste sapte-opt ani, inseamna mare lucru. Trebuie sa tii pasul acum, sa bagi opt-zece milioane pe an. Lui Copos nu prea ii convine, dar nu intelege ca lucrurile mari se fac cu sacrificii mari. O echipa de fotbal cu brand va costa 400 de milioane, vom fi tara europeana. De-aia am ajuns unde am ajuns, pentru ca miros viitorul, iar peste zece ani, o echipa ca Rapid, va face 300-400-500 de milioane", a spus conducatorul gruparii din Bulevardul Ghencea.

Președintele a cerut urgent Guvernului un proiect de lege privind votul din diaspora
BRAT