Becali profita de conflictul dintre Gnohere si Dinamo! Atacantul poate sa devina LIBER: "E posibil sa-l luam"

Becali profita de conflictul dintre Gnohere si Dinamo! Atacantul poate sa devina LIBER: "E posibil sa-l luam"

Gnohere nu mai vrea sa auda de Dinamo dupa ce a fost trimis la echipa a doua. Becali vrea sa profite si sa-l ia pe francez la Steaua. 

Gigi Becali spune ca Gnohere poate sa devina liber de contract pentru ca a fost trimis la echipa a doua. In aceste conditii, atacantul va putea sa semneze cu Steaua fara suma de transfer.


"Ce am facut, am facut legal si drept. Dar n-am facut-o fara aprobarea cuiva de la Dinamo. E posibil sa-l luam, a fost o negociere.

Gnohere e jucator valoros, ori ii dai salariu cat cere, ori iti faci ambitia si il tii pana in ultima zi de contract, dar nu e normal sa trimiti jucatorul la echipa a doua, cand are oferta. E varianta cea mai josnica.

Daca baiatul asta are o dovada ca e trimis la echipa a doua din cauza ca nu a semnat prelungirea, el poate cere rezilierea contractului unilateral", a spus Becali la Digi Sport.


"Ce fac ei este in favoarea Stelei, ca in iarna noi semnam cu baiatul si cu asta basta. I-a zis Moke ce e la Steaua si acum baiatul e distras, nu-i mai sta gandul la Dinamo, dupa ce i-a zis Moke", a adaugat Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies