Gnohere, trimis la echipa a doua de Negoita! Atacantul vrea sa plece: "E lipsa de respect! S-a terminat!" Ce spune de oferta Stelei

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 21:18

Telenovela Gnohere continua! Atacantul a refuzat prelungirea contractului si a ajuns la echipa a doua! 

Jucatorul spune ca nu e multumit de oferta lui Negoita, care a decis sa-l trimita la echipa a doua. Atacantul vrea sa plece din Romania, insa mai are contract cu Dinamo pana vara viitoare.


"M-a trimis la echipa a doua, dupa ce mi-a spus: 'Vad ca nu te-ai gandit la propunerea noastra'. Dupa ce tot ce s-a intamplat in jurul meu saptamana trecuta, aveam nevoie de mai mult timp pentru a da un raspuns, dar presedintele nu a fost de acord si m-a trimis la echipa a doua. Cred ca e o lipsa de respect. Nu voi semna prelungirea si voi ramane la echipa a doua atat cat va trebui", a declarat Harlem Gnohere la Digi.

"Am avut o discutie cand am revenit din vacanta, cand am intrebat daca voi fi trimis la echipa a doua, iar domnul Ionut Negoita a spus ca nu. Se pare ca nu s-a tinut de cuvant. Eu mi-am redus pretentiile, dar domnul Negoita nu a fost de acord, mi-a propus altceva. Pentru mine s-a terminat, mai ales ca m-a trimis la echipa a doua"
, a mai spus atacantul francez.

"E clar ca nu mai au nevoie de mine. Cand ai nevoie de cineva, accepti prima oferta. Daca au refuzat si dupa ce mi-am redus pretentiile si m-au trimis si la echipa a doua, e clar. Nu ma mai vor, au asteptat sa vina un atacant ca sa ma trimita la echipa a doua. Antrenorul Ioan Andone a fost la intalnirea cu presedintele si nu a spus nimic, ceea ce inseamna ca era de acord cu decizia", a adaugat Gnohere.

"In acest moment, as vrea sa plec din Romania, pentru tot ce s-a intamplat in jurul meu din punct de vedere mediatic. Nu eram obisnuit cu asa ceva in Belgia. S-a spus ca as fi refuzat 20.000 de euro si e fals".

"Fostul presedinte al Ligii (n.r. Dumitru Dragomir) a spus ca as fi semnat deja cu Steaua. Daca vrea, sa ne intalnim la televiziune, sa vedem cum am semnat cu cu Steaua. Sa se aduca documentele! As fi suspendat 6 luni, daca as fi semnat", a mai spus Harlem Gnohere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!