Becali primeste o vizita URGENTA dupa returul cu Legia: "Mergem sa vedem care este pretul lui, Gigi decide!" Ce jucator asteapta "binecuvantarea" patronului:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 20:30

	Becali primeste o vizita URGENTA dupa returul cu Legia: "Mergem sa vedem care este pretul lui, Gigi decide!" Ce jucator asteapta "binecuvantarea" patronului:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Agentul capitanului Stelei a dezvaluit ca nu exista nicio oferta oficiala pentru Bourceanu in acest moment, pentru ca jucatorul nu are inca un pret stabilit de Gigi Becali!

"Nu exista nicio oferta pentru Bourceanu in acest moment. Acum daca vrea patronul ca el sa plece o sa imi spuna o suma insa deocamdata Bourceanu nu pleaca si nici nu face o tragedie din asta. Pana nu vorbeste fata in fata cu Gigi Becali el ramane la Steaua. Toata lumea intreaba dar eu le spun acelasi lucru, sa intrebe dupa Play-Off. Apoi vom merge la Gigi la puscarie si vom sta fata in fata toti trei neaparat, sa vedem ce facem", a spus Ana-Maria Reghecampf la Sport.ro.

Bourceanu are 28 de ani, este capitanul Stelei si este un om pe care Piturca se bazeaza la echipa nationala. Conform transfermarkt.de, mijlocasul Stelei este evaluat la 3,2 milioane de euro. Daca il va vinde, Steaua ar reusi al treilea transfer in strainatate, dupa parcursul din Europa League si castigarea Ligii I: l-a dat pe Rusescu la Sevilla si pe Chiriches la Tottenham.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT