Becali petrece Revelionul acasa, stelistii vor sa faca lista de transferuri! Doua nume surpriza propuse in Ghencea

Stelistii asteapta cu nerabdare eliberarea lui Becali, acum, inainte de Revelion. Vor face impreuna lista cu plecari si veniri pentru 2015. Mitica Dragomir propune 2 nume importante pentru Steaua.

Gigi Becali isi va petrece Revelionul acasa. Latifundiarul din Pipera este asteptat sa iasa astazi din penitenciar, insa ora nu a fost anuntata.

Acasa, Becali ar putea face impreuna cu oficialii Stelei lista cu plecari si veniri pentru 2015. Mitica Dragomir propune 2 nume importante pentru Steaua: Teixeira si Tamuz de la Petrolul. Dica a vorbit si el cu Galca pentru un jucator al lui Hagi.

Sanmartean, Latovlevici, Szukala si Arlauskis sunt doar patru dintre fotbalistii al caror viitor in Ghencea este incert. Acestia vor intra in ultimele luni de contract, dar discutiile finale pot avea loc chiar de Revelion, fata in fata cu Becali.

"Eu as avea vreo 3-4 jucatori in minte pentru a intari echipa. Unul e cu siguranta Florin Tanase, de la Viitorul", spune si Nicolae Dica, antrenorul secund al Stelei.

In cele cateva zile libere de sarbatori, Becali va incepe si discutiile cu generalii pentru marca Stelei.

"Speram ca Steaua sa continue in culorile traditionale, galben-albastru nu imi suna bine. Eu vreau sa jucam in rosu si albastru. Imi doresc ca Armata si patronul sa ajunga la o intelegere, ar fi pacat ca un clkub ca Steaua sa dispara", mai spune Nicolae Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies