Becali nu vrea FCSB-ul pe numele sau! Reactia finantatorului dupa ce Geambazi a anuntat ca vrea sa treaca actiunile pe numele lui: "Se alinta"

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Octombrie 2018, 15:56

	Becali nu vrea FCSB-ul pe numele sau! Reactia finantatorului dupa ce Geambazi a anuntat ca vrea sa treaca actiunile pe numele lui: "Se alinta"

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali si patronul din acte al FCSB-ului, a spus ca vrea sa treaca clubul pe numele unchiului sau. "Cand vreau eu", spune Becali.

ProSport a relatat astazi ca Vasile Geambazi intentioneaza sa treaca pachetul majoritar de actiuni al FCSB pe numele lui Gigi Becali. Potrivit nepotului omului de afaceri, el vrea sa devina sef la FCSB Academy, un club separat. Geambazi a spus ca este vorba despre "o decizie de afaceri".

Pe de alta parte, sursa citata a mai notat ca discutia ar fi plecat ca urmare a numirii lui Pompiliu Stoica la FCSB 2, lucru care l-a nemultumit pe Geambazi si care l-a facut sa transmita ca el nu mai vrea pachetul de actiuni.

Gigi Becali: "Se alinta! Eu nu ma cert cu familia mea de la fotbal"

Gigi Becali a raspuns si el pe seama acestui subiect. Latifundiarul din Pipera a transmis ca "nu se pune problema de asa ceva".

"A zis asta? Pai va ceda actiunile peste un an, doi sau trei, cand vreau eu. Dar va ma spun ceva: eu cred ca se alinta. Nu se pune problema. Se alinta si el, stati linistiti, nu ma cert eu cu familia mea de la fotbal", a spus Becali pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies