"Operatiunea Salvati-l pe Julen" Vestiarul Realului, unit in jurul antrenorului: Ramos si Marcelo se opun schimbarii lui Lopetegui

"Operatiunea Salvati-l pe Julen" Vestiarul Realului, unit in jurul antrenorului: Ramos si Marcelo se opun schimbarii lui Lopetegui

Julen Lopetegui a fost concediat de Federatia Spaniola cu doar cateva zile inaintea Campionatului Mondial, in ciuda faptului ca jucatorii s-au opus schimbarii sale. Acum, se vede pus intr-o situatie similara.

Julen Lopetegui a semnat cu Real Madrid cu doar cateva zile inaintea debutului Campionatului Mondial din Rusia, disputat asta-vara, si a starnit furia oficialilor Federatiei Spaniole, care l-au concediat. La momentul respectiv, jucatorii nationalei s-au opus deciziei conducatorilor, dar nu au putut opri demiterea tehnicianului.

La cateva luni distanta, dupa o serie de rezultate dezamagitoare, antrenorul se afla in fata unei noi demitere, de aceasta data de la carma echipei care a provocat scandalul cu Federatia Spaniola. Florentino Perez cauta un antrenor nou pentru Real si intentioneaza sa-l dea afara pe Lopetegui.

Cotidianul spaniol MARCA scrie, insa, ca, la fel ca asta-vara, vestiarul formatiei sta unit in jurul antrenorului. Ramos, Marcelo si ceilalti jucatori de pe Bernabeu si-au declarat sustinerea pentru tehnician si au transmis ca el nu trebuie schimbat.

Potrivit jurnalistilor spanioli, Lopetegui este sustinut de nucleul dur al vestiarului, din care fac parte Ramos, Marcelo si Isco. Fotbalistii vad in Lopetegui un tip corect, iar antrenorul a reusit sa le castige increderea prin deciziile sal. Ei pun forma proasta pe seama intregului lot, nu doar a antrenorului.

Pe de alta parte, jucatorii au transmis ca vor face totul pentru o victorie in El Clasico si spera ca un rezultat pozitiv contra Barcelonei sa mai indulceasca din amarul ultimei perioade.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies