"Operatiunea Salvati-l pe Julen" Vestiarul Realului, unit in jurul antrenorului: Ramos si Marcelo se opun schimbarii lui Lopetegui
Vineri 26 Octombrie 2018, 13:34

"Operatiunea Salvati-l pe Julen" Vestiarul Realului, unit in jurul antrenorului: Ramos si Marcelo se opun schimbarii lui Lopetegui

Julen Lopetegui a fost concediat de Federatia Spaniola cu doar cateva zile inaintea Campionatului Mondial, in ciuda faptului ca jucatorii s-au opus schimbarii sale. Acum, se vede pus intr-o situatie similara.

Julen Lopetegui a semnat cu Real Madrid cu doar cateva zile inaintea debutului Campionatului Mondial din Rusia, disputat asta-vara, si a starnit furia oficialilor Federatiei Spaniole, care l-au concediat. La momentul respectiv, jucatorii nationalei s-au opus deciziei conducatorilor, dar nu au putut opri demiterea tehnicianului.

La cateva luni distanta, dupa o serie de rezultate dezamagitoare, antrenorul se afla in fata unei noi demitere, de aceasta data de la carma echipei care a provocat scandalul cu Federatia Spaniola. Florentino Perez cauta un antrenor nou pentru Real si intentioneaza sa-l dea afara pe Lopetegui.

Cotidianul spaniol MARCA scrie, insa, ca, la fel ca asta-vara, vestiarul formatiei sta unit in jurul antrenorului. Ramos, Marcelo si ceilalti jucatori de pe Bernabeu si-au declarat sustinerea pentru tehnician si au transmis ca el nu trebuie schimbat.

Potrivit jurnalistilor spanioli, Lopetegui este sustinut de nucleul dur al vestiarului, din care fac parte Ramos, Marcelo si Isco. Fotbalistii vad in Lopetegui un tip corect, iar antrenorul a reusit sa le castige increderea prin deciziile sal. Ei pun forma proasta pe seama intregului lot, nu doar a antrenorului.

Pe de alta parte, jucatorii au transmis ca vor face totul pentru o victorie in El Clasico si spera ca un rezultat pozitiv contra Barcelonei sa mai indulceasca din amarul ultimei perioade.VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Diana Matei și Marian Cleante, motive de sărbătoare
Ce destinație de vacanță vor alege

07:37
VORBESTE LUMEA
Diana și Adrian Enache vs. zvonurile din presă
Cum comentează titlurile din presă

18:15
VORBESTE LUMEA
Dimineți cu trei copii, haos în casă
Cum își împarte timpul Lavinia Petrea pentru a își crește copiii

12:03
VORBESTE LUMEA
Cele mai reușite vacanțe, ponturi de la Răzvan Pascu
Răzvan Pascu, unul dintre cei mai pasionați bloggeri de turism din România

09:41
VORBESTE LUMEA
George Piștereanu intră în ring
De cât timp se atrenează actorul din VLAD

03:09
VORBESTE LUMEA
Accidentări pe gheață, lecție de prim ajutor
Ion Bogdan Codorean este specializat în traumatologie sportivă

11:47
VORBESTE LUMEA
Adina Halas pregătește o rețetă de cremă pentru tălpi
Ce ingrediente a folosit

02:54
VORBESTE LUMEA
Copilul Adelei Popescu a împlinit o lună
Adela Popescu are doi copii Alexandru și Andrei

08:14
VORBESTE LUMEA
Cum scăpăm de durerile de picioare
Importanța masajului la tălpi

08:57
VORBESTE LUMEA
Progonoza meteo: Frigul se mai domolește
Astăzi avem parte de o vreme schimbătoare

00:52