Becali nu se opreste dupa transferurile lui Benzar si Nedelcu! Il vrea si pe Florinel Coman: "Ce vreau, de obicei, fac!"

Becali nu se opreste dupa transferurile lui Benzar si Nedelcu! Il vrea si pe Florinel Coman: "Ce vreau, de obicei, fac!"

Champions League: Sporting - Steaua, marti, 15 august, 21:45, in direct la PRO TV!

Steaua i-a transferat astazi pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar de la Viitorul, dar Gigi Becali nu se opreste aici! Patronul Stelei a anuntat ca va incerca sa-l convinga pe Gica Hagi sa-l cedeze si pe Florinel Coman!

""N-am negociat nimic de Coman. Pentru ca nu vreau sa-l supar pe Gica, si asa e suparat. I-am spus impresarului ca atunci cand (Hagi) vrea sa vorbeasca de Coman, vom negocia. Eu cred ca e mai castigat cu 20% procent pentru ca e greu ca nu ii poti vinde de la Viitorul. Eu le pun clauze si veti vedea in 2-3 ani ca sumele astea vor deveni realitate.

Eu il vreau pe Coman si ce vreau, de obicei, fac. Sunt anumite momente cand nu vreau sa trec ca tavalugul peste oamenii cu care lucrez. Sunt oameni care spun <nu si nu si nu> si trebuie sa ii convingi" a spus Gigi Becali.

Inainte ca Nedelcu si Benzar sa ajunga pentru a semna contractele, Becali a anuntat in timpul unui interviu planurile pentru echipa, spunand ca isi doreste sa creeze de acum o echipa puternica pentru urmatorii ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies