A dat lovitura! Suma uriasa platita de Becali lui Hagi pentru Nedelcu si Benzar: 2,7 milioane de euro!

Champions League: Sporting - Steaua, marti, 15 august, 21:45, in direct la PRO TV!

Steaua a reusit sa ii transfere azi pe Nedelcu si Benzar de la Viitorul. Primul a mai fost aproape sa semneze si in iarna insa mutarea nu s-a mai facut in ultima clipa, dupa ce jucatorul a refuzat transferul.

Becali a oferit 2 milioane de euro pe Nedelcu, cu 500.000 de euro mai mult decat a oferit in iarna, atunci cand voia sa il ia la pachet si pe Florinel Coman, pentru 2 milioane de euro.

Surpriza o reprezinta Benzar, cel care joaca fundas dreapta si la echipa nationala. Acesta va juca la Steaua dupa ce Becali a oferit 1,5 milioane de euro pe el, in pachetul cu Nedelcu.

Steaua va plati astfel 3,5 milioane de euro pentru cei doi jucatori, suma care se adauga la celelalte transferuri facute de Becali de la Viitorul, asa cum au fost Tanase, transferat pentru 1,7 milioane de euro, sau Gabi Iancu, transferat pentru 500.000 de euro.

Suma reprezinta o gura de oxigen pentru echipa lui Hagi, care are probleme financiare, Hagi bazandu-se pe banii din calificarea in Europa League pentru supravietuire.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies