Becali merge din nou la puscarie! Incearca sa il ia pe Tanase!

Autor: Sport.ro
Marti 28 Iulie 2009, 21:30

Gigi Becali ia din nou cu asalt puscaria! Maine merge peste Penescu, la Colibasi, sa i-l ceara pe Tanase. Piturca l-a sfatuit pe Becali sa creasca oferta - 1,5 milioane de Euro da Steaua pe noul Mutu. Tanase va fi chemat la nationala si din B, daca ramane la FC Arges, anunta selectionerul Razvan.

"Prefer sa nu mai vorbesc pana nu se semneaza. Toata lumea vorbeste in Romania si face foarte putin. Daca oamenii se hotarasc poate sa se faca si maine transferul. Dar la fel poate sa dureze si o luna. Decizia o luam noi in cazul jucatorului, nu impresarii. Ei pot sa faca orice sa mearga la Steaua. Nu cred ca Tanase vrea la Steaua. Oricum, repet, o echipa din Romania are sanse minime sa il ia pe Tanase.

Jucatorul e mai aproape de alta echipa, cu care ne-am intalnit inainte de Koln. Au venit in Romania, am discutat si cred ca jucatorul este mai aproape de ei.

Eu cred ca se va realiza in maxim o saptamana transferul. Insa negocierile sunt dure. Nu sunt prosti sa dea cat cer eu. Insa nici eu nu ma las. Victor Becali nu m-a amenintat ca duce jucatorul cu forta la Steaua. Domnul Victor nu mi-a zis ca vrea sa il duca pe Tanase la Steaua, insa nu se stie niciodata." a declarat Andrei Penescu la Sport.ro

"Transferul lui Tanase nu are nicio legatura cu jocurile mele! Vreau sa dau un milion jumatate pe Tanase, il vreau, dar nu e asa usor sa dai atatia bani pe criza asta!. Il vreau pe Tanase ca sa ma calific in Europa League si sa iau campionatul! Nu il cunosc prea bine pe Tanase! Cand vreau sa dau banii, eu nu intreb doar antrenorul echipei, ci mai multa lume! Si majoritatea mi-au spus ca nu voi pierde cu el! Este cam cel mai bun jucator! Si, daca am un proiect sa fac echipa numai cu tineri, asta este primul", declara astazi Gigi Becali, intr-o conferinta de presa.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT