Becali mai CUMPARA o echipa dupa Urziceni! :) Ce jucatori poate lua LA OFERTA de la Timisoara

Autor: Sport.ro
Marti 31 Mai 2011, 15:44

	Becali mai CUMPARA o echipa dupa Urziceni! :) Ce jucatori poate lua LA OFERTA de la Timisoara

teaua mai incearca o data. Pleaca lotul de la Urziceni, vin jucatorii de Champions League de la Poli.

Dupa ce Dumitru Bucsaru a anunat ca nu intentioneaza sa mai investeasca la Urziceni, Gigi Becali s-a grabit sa-i oferteze pe cei mai importanti oameni din echipa care a facut record de puncte in Champions League.

Galamaz, Bilasco, Brandan, Marinescu, Apostol, Onofras si Ricardo au semnat cu Steaua, care anunta ca e sigura de titlu. Sezonul s-a incheiat fara ca vreunul dintre fotbalistii transferati din dream-team-ul lui Petrescu sa impresioneze in Ghencea. Gigi Becali a fost dezamagit de investitie si l-a acuzat pe Ilie Dumitrescu pentru cheltuielile facute:

"Mi-a spus ca ii batem pe toti dupa achizitiile pe care le-am facut. Era sigur ca nu mai avem adversar, dar uite cum jucam!". Din sezonul viitor, doar Bilasco si Brandan vor mai fi in lot. Restul fie si-au reziliat contractele, fie vor fi dati afara la vara.

Dupa modelul Urziceni, Steaua ar putea sa-si completeze lotul si in urma retrogradarii lui Poli. Goga, Bourceanu si Sepsi sunt tinte inca dinainte ca verdictul Comisiei de Licentiere sa fie facut public.

Gigi Becali ar putea sa fie tentat de golgeterul Ianis Zicu sau de atacantul "tanar si puternic" Nikolic, pe care Steaua il cauta inca de la plecarea francezului Thereau. Nici in poarta Tatarusanu n-ar mai avea liniste daca s-ar incalzi alaturi de Pantilimon, iar Luchin ar veni pentru a le face concurenta lui Gardos, Geraldo si Iliev.

Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele la Tokyo. Când are loc finala la bârnă
BRAT
Modifică setările cookies