Becali le explica suporterilor decizia instantei si vorbeste despre cum se vor schimba lucrurile la Steaua: "Pe cei de la Peluza Sud nu mai pot sa ii intorc, ei au o traire aparte!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Mai 2016, 16:03

	Becali le explica suporterilor decizia instantei si vorbeste despre cum se vor schimba lucrurile la Steaua: "Pe cei de la Peluza Sud nu mai pot sa ii intorc, ei au o traire aparte!"

Steaua a obtinut ieri o victorie mare in instanta - FCSB redevine Steaua Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a decis ieri ca Steaua poate sa isi foloseasca din nou numele, singura restrictie referindu-se la sigla clubului.

"Pentru mine e o bucurie ca ieri am castigat la Tribunalul Bucuresti. Scopul CSA-ului era sa anuleze numele de Steaua. Inalta Curte spunea "anuleaza marca". E diferenta intre sigla, marca, si nume."

"Numele de Steaua poate fi folosit intr-o marca, numai sa nu aiba acelasi desen. Noi suntem Steaua Bucuresti. Putem folosi numele de Steaua pe materiale promotionale. Instanta spune ca nu se confunda numele de Steaua cu cel de la Armata."

"Deci au dat-o in bara, pentru ca ei voiau sa ceara despagubiri ca am folosit numele de Steaua. Ca urmare, au facut degeaba acea evaluare. Au platit degeaba de la buget 60.000 de euro pentru trei randuri si cateva hartii. Grupul satanico-comunist care era impotriva mea, si nu ma refer aici doar la Gabi Oprea, nu mai are putere sa fie impotriva mea. Ei au dosarele lor penale, au problemele lor acum."

Gigi Becali e convins ca suporterii vor reveni la sentimente mai bune odata cu aceasta decizie. Cu o singura exceptie: ultrasii de la Peluza Sud.

"Sentimental, cred ca suporterii vor intelege decizia tribunalului. Pe cei radicali, de la Peluza Sud, nu ai cum sa ii intorci. Ei au o traire a lor, combinata cu manipulare. Va dati seama ce iese. N-am cu ce sa ii conving."

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies