"Nu sunt foarte buna prietena cu Begu, dar nici nu ne-am certat. Eu nu am jignit-o!" Reactia Simonei Halep la sosirea in tara dupa eliminarea de la Roma

"Nu sunt foarte buna prietena cu Begu, dar nici nu ne-am certat. Eu nu am jignit-o!" Reactia Simonei Halep la sosirea in tara dupa eliminarea de la Roma

Eliminata dupa primul meci de la Roma, Simona Halep a revenit astazi in tara.

Halep a vorbit la sosirea in tara despre trofeul castigat anul acesta la Madrid. Halep a venit in Romania alaturi de Cahill.

"De orice titlu aveam nevoie, dar fiind la Madrid este mult mai special. Sunt foarte bucuroasa ca am putut sa-l castig. Mi-a dat multa incredere."

"A fost o atmosfera foarte placuta, multi romani in tribuna, patronul roman, multi prieteni care au venit sa ma vada, m-am simtit ca acasa."

"Nadia m-a premiat pe teren, a fost un lucru grozav, mi-a spus ca este al meu acum, il am acasa deja. Abia astept sa-l vad"

"Lucram zi de zi eu si Darren. Sunt mai agresiva, am mai multa incredere"

Pentru Halep urmeaza acum Roland Garros:

"Nu ma gandesc la rezultatul de la Paris, ma gandesc asa cum a fost si la Madrid, sa ajung la cea mai buna forma a mea"

"Cu oricine as juca nu ma simt favorita, dar cred ca pot sa castig orice meci"

Ion Tiriac a spus dupa turneul de la Madrid ca fetele nu ar trebui sa castige la fel de mult precum baietii in tenis. Reactia Simonei Halep?

"Stie dansul ce zice, el e persoana potrivita sa vorbeasca despre afaceri, nu ma pricem si nu comentez"

Intrebata despre relatia ei cu Irina Begu, Simona Halep a declarat:

"Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu Irina Begu, dar nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, nu am jignit-o cu nimic, doar am glumit cand am fost intrebata de ce am pierdut setul doi la zero spunand ca a fost un cadou de Paste. Chiar a fost o gluma, nu am avut nimic cu Irina si nu am jingit-o."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies