Suporterii pregatesc sarbatoarea pentru Lacatus! Becali: "Nu mai pot eu de el!"

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Noiembrie 2009, 15:32
Suporterii pregatesc sarbatoarea pentru Lacatus! Becali: "Nu mai pot eu de el!"

Pe Gigi Becali il lasa rece revenirea lui Lacatus in Ghencea, despre care spune ca vine sa bata Steaua nu sa dea buna ziua.

"Ce meci special cu Vaslui? E meci special cu Vasluiul?! Si daca se intoarce Lacatus ce? Nu mai pot eu de Lacatus! Vine sa bata Lacatus. Ce, vine sa dea buna ziua?!", a spus Gigi Becali la Prima TV.

LACATUS: "SUPORTERII MA APRECIAZA CEL MAI BINE!"

Marius Lacatus spunea ieri ca nu il intereseaza daca sefii Stelei ii vor face statuie, insa abia asteapta intalnirea cu suporterii din Ghencea, pe care ii respecta si ii admira.

"Fanii Stelei stiu sa aprecieze cel mai bine ce am facut pentru aceasta echipa. Au o admiratie foarte mare pentru mine, sentiment care este reciproc. Intotdeauna au fost alaturi de mine, indiferent ca am fost jucator, antrenor sau adversar.

Daca cei din conducerea Stelei au de gand sa-mi faca o statuie, nu am nimic impotriva. Nu o spun nici nu, dar nici da, pentru ca nu o sa am nimic de castigat si nici de pierdut. Important este ceea ce am facut ca jucator pentru Steaua, si asta sigur va ramane in istoria clubului", declara Lacatus.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT