Becali, ironii îndreptate către CSA Steaua: ”Cu alte cuvinte, CFR ne-a bătut pe noi și i-a înjurat pe ei”

Gigi Becali csa steaua FCSB Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 22:20
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 22:24

Gigi Becali a pierdut din nou titlul în Liga 1 în fața rivalei CFR Cluj. Patronul celor de la CFR Cluj a profitat de această ocazie pentru a-i ”înțepa” pe rivalii de la CSA Steaua.

Euforici după câștigarea titlului, mai mulți jucători ai celor de la CFR au înjurat rivala FCSB, pe care au numit-o ”Steaua”, spre nemulțumirea simpatizanților celor de la CSA.

Gigi Becali, înțepături către CSA Steaua

„Cu alte cuvinte, ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei. Au zis Steaua, dacă Instanța a zis că Steaua e echipa lui Balint (n.r. - Gabi Balint), atunci e echipa lui Balint! Nu știu, habar nu am. Balint e cu Steaua, nu? Noi suntem FCSB! Deocamdată, da”, a spus Becali, la Digi Sport.

Patronul vicecampioanei spune că FCSB ar putea fi ”campioana morală” dacă o învinge pe CFR Cluj în ultima etapă, acuzând erorile de arbitraj care au trimis titlul în Gruia.

„Aștept ca să devenim campioni. Dacă câștigăm, suntem campioni. Dacă pierdem, ridic mâna și zic ”jos pălăria, sunt campioni ei”. Dacă facem egal, tot pe ei îi recunosc de campioni”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a refuzat să o felicite pe CFR Cluj

Întrebat dacă i-a felicitat pe ardeleni pentru câștigarea trofeului, Gigi Becali a avut o reacție care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

„Du-te, bă, eu nu felicit niciodată hoția și minciuna și nedreptatea, bă. Cum să felicit nedreptatea? Eu felicit ofsaid-urile furate, goluri furate? Niciodată nu felicit eu. Ei au felictat (n.r. Barcelona pe Real Madrid) pentru că ăia au câștigat pe drept și pe ofsaid și pe ultimele meciuri, niciodată în viața ta nu te felicit eu. Ăia nu sunt oameni pe care să îi feliciți niciodată. 

Cum să îi feliciți dacă fac tot felul de mizerii? Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

„Știți că în privința detaliului trebuie să prezentați și probe”, a intervenit moderatorul emisiunii, Mihai Mironică.

„Ce probe să mai dau eu, stau eu să mai dau probe? Nu anchetez eu, să ancheteze instituțiile statului, eu am spus ce știu și ce mi-au spus”, a replicat Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!