Gigi Becali FCSB Valeriu Argaseala Superliga

VIDEO EXCLUSIV Becali înțeapă pe toată lumea, chiar și pe Valeriu Argăseală: ”Bărbat la 60 de ani te apuci să faci poezii?”

Gigi Becali râde de pasiunea președintelui Consiliului de Administrație de la FCSB, Valeriu Argăseală. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 16:32
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 16:36

Fostul arbitru, ajuns la 66 de ani, scrie poezii în timpul liber. Becali a dezvăluit că nu a citit până acum operele lui Valeriu Argăseală și a vorbit deschis despre pasiunea omului care lucrează la FCSB din 2010.

Gigi Becali îl înțeapă pe Valeriu Argăseală

„Hai, mă, lasă-mă cu tâmpeniile, bărbat la 60 de ani te apuci să faci poezii? Toate se fac la vremea potrivită și îmbrăcămintea, totul are un rost în viață. 

  • Valeriu Argăseală

Și comportamentul, la 60 de ani să faci poezii? Eu nu citesc nici Eminescu, eu sunt cu matematica. Eu sunt pe afaceri. Eu poet sunt numai în inimă, în milostenie și în dragoste, dar și acolo tot al faptelor”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Mai în glumă, mai în serios, Becali a spus că i-a propus lui Argăseală să candideze pentru funcția de președinte al FRF. Răzvan Burleanu a fost singurul candidat pentru alegerile din 12 aprilie și va conduce fotbalul românesc și în următorii patru ani.

”L-am sunat pe Argăseală pe la 12, i-am zis: <<Știi de ce te-am sunat? Să te duci să candidezi la președinție!>>. 

Nu mi-a venit mie ideea, l-am văzut pe Ilie Dumitrescu mâhnit, cu Generația de Aur, că nu se poate, că nu îndeplinesc condițiile, cum să faci așa ceva, asta e de Putin ce face Burleanu”, a mai spus Becali.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!