Becali il distruge pe Burleanu: "O sa ne unim sa nu mai castige alegerile pe pomeni electorale, pe smecherii si pe minciuni"

Becali il distruge pe Burleanu: "O sa ne unim sa nu mai castige alegerile pe pomeni electorale, pe smecherii si pe minciuni"

Vezi ce jucatori "de zeci de milioane" are Romania in jurnalul de sport de la ProTV, de la 20:00.

Romania a pierdut calificarea la Mondial iar selectionerul si presedintele FRF sunt principalii acuzati de acest esec. Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut un atac extrem de dur la adresa lui Razvan Burleanu.

Cei doi au fost in conflict de cand a aparut regula U21 in Liga I.

"Daca nu ne desteptam si daca nu o sa fie oameni specialisti si la conducerea Federatiei si la conducerea echipei de fotbal, o sa ajungem in groapa definitiva a fotbalului mondial. In primul rand trebuie repede acum un antrenor roman  care sa mai poata sa castige ceva puncte din astea 2 meciuri. Parerea mea este ca trebuie sa platesca cei ce l-au adus , asta e parerea mea.

O sa ne unim tot fotbalul, toata floarea fotbalului ca acest domn Burleanu sa nu mai castige inca o data in Romania se castiga alegerile pe pomeni electorale, pe smecherii si pe minciuni. Daca mai castiga odata el, vai de capul nostru.", a spus Gigi Becali pentru ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies