Becali confirma FUZIUNEA: "Este legal, putem face o absorbtie!" Stoica: "Diversiune"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Mai 2009, 23:27
Becali confirma FUZIUNEA: "Este legal, putem face o absorbtie!" Stoica: "Diversiune"

ProSport anunta ca Gigi Becali pregateste mutarea anului: Steaua vrea sa absoarba Unirea Urziceni si sa mearga in Liga Campionilor!

Marian Iancu a aruncat BOMBA la Sport.ro:

"Intrebati-l pe Gigi Becali daca fuzioneaza cu Urziceni. Prima declaratie pe care a dat-o Dan Petrescu a fost ca ei joaca pentru Dinamo. Au spus-o si ei: ca Unirea este Steaua si ca mai devreme sau mai tarziu se va face o fuziune prin absorbtie: Steaua va absoarbe Urziceniul, Urziceniuil va disparea si Steaua va juca acolo unde merita si ea si Urziceniul. Noi jucam cu Steaua urmatoarea etapa", a fost declaratia lui Iancu.


"Eu nu stiu de asa ceva, nu se poate asa ceva. Daca mai sunt doua etape, de ce trebuia sa vorbeasca lucrurile astea. Nu e frumos, trebuia sa astepe finalul campionatului si dupa aia trebuia sa arate ca e un om informat. Chiar daca ar fi fost posibil asa ceva, nu trebuia sa zica asta", i-a raspuns Gigi Becali, care a confirmat in cele din urma aceasta idee.
 
"Eu ma gandesc asa ceva, dar mai trebuie cineva sa doreasca. Nu vreau sa comentez prea mult, astept sa se termine campionatul. O sa vorbesc cu Borcea, cu Turcu, nu se poate sa ramana Steaua in afara Europei".
 
"
Sa vedem noi cine o sa joace in Liga Campionilor, ei sunt blestemati sa nu joace acolo. Se poate face, nu spun ca putem face noi, dar din punct de vedere legal se poate face. Daca se face fuziunea, vine si antrenor, si jucatori, absolut tot. Ar putea sa se faca prin absorbtie", a spus Becali la Fanatik
 
"In seara asta, oricine are o idee si i se pare interesanta vine si spune ce vrea. Marian Iancu este unul dintre cei mai abili conducatori de club din Liga 1, care stie ce spune, el declara lucurile acestea pentru a crea o diversiune inaintea meciului direct cu Unirea", a declarat Mihai Stoica la gsptv.

"El stie de aversiunea pe care o au fanii Timisoarei pentru echipele din capitala si vrea ca fanii sa considere ca lupta contra Stelei, nu contra Urziceniului. Unirea si Steaua nu vor fuziona!", a mai spus Mihai Stoica.

Procesul Colectiv, zi decisivă. Piedone vrea altă încadrare juridică și pedeapsă mai mică
BRAT
Modifică setările cookies