Becali: "Am mai inregistrat 3 marci Steaua Bucuresti!" Ce RAZBOI PENAL are acum cu Armata

Becali: "Am mai inregistrat 3 marci Steaua Bucuresti!" Ce RAZBOI PENAL are acum cu Armata

Lupta dintre Becali si Armata continua. Revenirea Stelei in Ghencea e un vis din ce in ce mai indepartat.

Becali le-a facut plangere penala sefilor CSA. Vrea sa-i fie permis accesul in baza pentru a putea demonta facilitatile ramase in stadion. Tabela, nocturna si liftul sunt investitii de milioane de euro pe care Becali vrea sa le recupereze.

"Am facut plangere penala, avem multe lucruri in Ghencea. La tribuna oficiala trebuie sa demontam tot, sa ramana doar scaunele.  Toate sunt comparate de noi la licitatie. Nocturna, tot am cumparat, sunt toate in proprietatea firmei. Nu vor sa ne dea niciun raspuns, le-am facut plangere penala pentru abuz in serviciu. Nu suntem lasati sa luam ce e al nostru. Sa vada toata tara cum e in Romania... scoatem liftul, camerele de luat vederi, becuri, neoane, nocturna, lasam totul in paragina, rugina si pereti goi. Sa vada toata lumea ce se intampla! Vreau sa raspunda odata cineva pentru tot ce se intampla! O luam in gluma, dar nu e chiar asa. Tabela a costat 800 000 de euro, nocturna costa si ea sute de mii, cu ai cu cine sa te intelegi", a spus Becali la Sport.ro..

Patronul Stelei anunta ca a mai inregistrat 3 marci la OSIM. Dintre ele va alege noua sigla a clubului.

"Armata e disperata ca am castigat toate procesele. Am mai inregistrat 3 marci Steaua Bucuresti ca sa demonstrez ca Armata n-are decat sigla, adica un desen, o linie care e altfel. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, continuitatea o avem noi. Ce conteaza un desen care e mai putin rotund sau mai drept? OSIM le-a respins contestatiile, am facut tot ce am facut doar ca sa demonstrez in fata suporterilor ca noi avem palmaresul, istoria, denumirea!", a explicat Becali la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies