7 jucatori au PLECAT de la Steaua, mai urmeaza 3! Kharja, cea mai mare surpriza! Anuntul lui Becali

7 jucatori au PLECAT de la Steaua, mai urmeaza 3! Kharja, cea mai mare surpriza! Anuntul lui Becali

Steaua se reinventeaza inaintea noului sezon. Becali anunta ca schimbarile importante de lot vor continua.

7 jucatori au parasit deja echipa. Mai urmeaza Tade, Alcenat si Bawab. Becali nu-i mai vrea la prima echipa. Daca nu vor accepta rezilierea, cei 3 se vor pregati separat, cu juniorii, la liceul Mircea Eliade.

"Nu ma grabesc, ma intalnescu cu MM, vorbesc cu Reghe la telefon. Vorbim aproape zilnic, ca si cum ar fi campionat. Ne-am obisnuit sa vorbim, si vorbim. Discutam anumite strategii, nu neaparat lucruri pe care sa le facem 100%. Vorbim ipoteze... Cum ar fi daca, ce-ar fi daca... ce echipa e mai grea, cu cine sa jucam, cu aia, cu aia... In functie de ce discutam noi vin si faptele. Acum e doar la nivel de barfa si de discutie. Nu e nimic 100%.

Singurul lucru, ce stiti deja: Iancu, Parvulescu, Rapa si cu Marica au plecat. Kharja si Gebhart vor pleca si ei, intrerupem. Cu Timo avem pana acum, in vara. Breeveld si el. Am terminat cu ei! Sunt doi jucatori care nu vor sa plece: Tade si Alcenat. Probabil si Bawab. El e un baiat de bun simt, cred ca va intelege. Vom face programul, vor fi in afara echipei, nu mai accept jucatori pe care sa-i antrenam degeaba la Steaua. N-ai valoare, nu stai la Steaua! Ei nu erau in vederile noastre, nu faceau fata la echipa. Noua ne trebuie un atacant si un mijlocas central. Astia doi sigur vor veni. In rest, pot sa mai vina 3, 5, 6, 2 sau niciunul", a spus Becali la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies