Becali a PLANS DE BUCURIE dupa ce a eliminat-o pe Ajax: "Victoria asta este peste cea cu Valencia! Chiriches costa acum 20.000.000 de euro" REACTIA lui Gigi dupa ce s-a calificat:

Gigi Becali ajax calificare Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2013, 01:06
Data actualizarii: Sambata 23 Februarie 2013, 11:11

Vezi cum au trait stelistii ultima MINUNE!!! Penaltyurile cu Valencia - CLICK AICI

Comenteaza meciul direct pe Facebook - CLICK AICI

"Sunt sleit de puteri, numai Hristos si Sfantul Gheorghe au putut sa ma salveze pe mine. Am stat cu crucile la gat tot meciul. Ajax 60 de minute nu au jucat nimic, ma chinuiau cand ma uitam la ei ca paseaza in spate. Am plans de bucurie dupa meci, am plans din inima.

Bucuria asta e mult mai mare pentru mine decat aia dupa meciul cu Valencia pentru ca e un moment mai dificil pentru mine. In august dau 1 milion de euro la muntele Athos.", a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali i-a apreciat cel mai mult pe Chiriches, Nikolici si Filip, pe care ii considera magistrali dupa evolutia cu Ajax:

"Chiriches a crescut la 20 de milioane, Nikolici a scos autul ala, s-a batut cu 4-5 pe ei. Filip extraordinar, a fost inspirat Reghe cand l-a bagat pe Filip. Pe Chelsea vreau sa o eliminam ca sa demonstrez ca mai tare e inima si sufletul si ca spiritul e mai tare decat materia.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!