Becali a anunțat cum putea continua Edi Iordănescu la FCSB! Ce trebuie să facă Toni Petrea 

Gigi Becali edi iordanescu FCSB Toni Petrea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 21:23
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 21:48

Edi Iordănescu a încetat colaborarea cu FCSB după doar trei luni. 

Luni, Edi Iordănescu a plecat oficial de la FCSB. Nemulțumit de declarațiile publice ale lui Gigi Becali, antrenorul a încheiat colaborarea cu FCSB, fără a accesa clauza de 500.000 de euro. 

Cu toate că a dezvăluit că l-a rugat pe Iordănescu Jr. să nu plece de la clubul roș-albastru, Becali a mărturisit că dacă tehnicianul recupera din diferența față de CFR Cluj, care a ajuns în prezent la 8 puncte, făcea tot posibilul pentru a-l păstra la echipă. Totodată, omul de afaceri a precizat cum va proceda cu noul antrenor, Toni Petrea. 

Dacă merg treburile bine, nu mă bag. Dacă joci 11 meciuri, cum a jucat Edi Iordănescu, acum sunt 8 puncte de CFR. După 10 meciuri, Toni Petrea trebuie să fie măcar la 6 puncte, să recuperez de CFR, că mă bat cu ei la campioant.

Edi a venit când erau 7 puncte de CFR, dar acum sunt 8 punte. Dacă câștiga un punct din alea 8, nu mai pleca. Pe mine nu mă interesează victoriile alea, pe mine mă interesează că a pierdut la CFR, că a făcut egal cu Voluntari. Eu știu că nu recupera, dacă nu juca echipa, că eu nu mă băgam”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!