Basarab Panduru critică decizia luată de Rapid: ”Te mai uiți la 200.000 de euro?”

Basarab Panduru Rapid Rapid - FCSB Superliga Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 15:07
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 15:07

Rapid a anunțat că derby-ul din ultima etapă cu FCSB se va disputa pe Arena Națională.

Chiar dacă, inițail, derby-ul a fost programat în Giulești, Dan Șucu a anunțat că intenționează să mute partida pe cel mai mare stadion al țării, ca urmare cererii uriașe pentru bilete.

Conducerea giuleștenilor se așteaptă ca aproximativ 40.000 de fani să fie prezenți pe Arena Națională la Rapid - FCSB. Dacă se va atinge această cifră, atunci clubul gazdă se va alege și cu o sumă impresionantă în conturi.

Basarab Panduru, fostul internațional, în prezent analist TV, critică decizia luată de cei de la Rapid de a muta meciul pe Arena Națională, stadionul pe care FCSB dispută meciurile de pe teren propriu.

Basarab Panduru: ”Te mai uiți la 200.000 de euro?”

„Eu cred că, în situaţia asta, ai fi vrut să câştigi meciul. La ce te-ar fi ajutat 200.000 de euro? Dar te ajută o victorie, probabil. Ce-ar fi zis Şucu în această situaţie: 200.000 de euro domnule Şucu sau victoria?. Victorie zic şi eu, după părerea mea. Bani mai mulţi, dar era mai bine în Giuleşti.

Tu, în anul în care vrei să câştigi titlul, te mai uiţi la 200.000 de euro? Ai cheltuit 5.000.000 de euro şi te mai uiţi la 200.000 de euro? Cu ce mă ajută? Nu-s mai mulţi, că n-ai de unde.  Au găsit frumos soluţia: 40.000 de oameni vor bilete, ce să facem. 

Îţi dai seama că dacă pierd meciul vom discuta despre asta, unde era mai bine. Dar acolo, pe Giuleşti, era mult mai bine”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!