Barboianu a spus care ii e cel mai APROPIAT STELIST! "E fratele meu, vorbim de 2-3 ori pe saptamana! Am ras si eu de mine!" VIDEO

► Barboianu a fost acuzat de Negoita ca a facut blat cu Steaua.
► Reactia lui Argaseala dupa acuzele lui Negoita
► Lista greselilor facute de Barboianu cu Steaua
► Reactia LPF dupa acuzele de blat

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 21:46

Stefan Barboianu a intrat in direct prin telefon la Sport.ro, la emisiunea Ora Exacta in Sport.

"Acum m-am mai calmat, sunt lucruri care trebuie demonstrate de cei care au zis asa ceva despre mine. Eu si oamenii mei, cei pe care ii am langa mine, o sa avem grija de imaginea mea. Am avocatul meu, am discutat cu el si o sa vedem ce voi face.

Ultima data cand am vobit cu Tucudean a fost inainte de meci, discutatm de doua-trei ori pe saptamana, e fratele meu. Tot cu el am si vorbit ultima data, azi.

Nu am luat parte niciodata la meciuri trucate, nu voi face asa ceva vreodata in viata mea. Am fost copil sarac, am muncit pentru numele meu, mi-am rupt picioarele pentru numele meu, am avut ambele picioare in ghips, iar acum numele meu e facut varza.

Am fost sunat, am discutii cu echipe, am primit multe telefoane. Cu CSU Craiova nu am discutat pana acum. Eu nu am vorbit niciodata cu vreun oficial al Stelei, niciodata! Eu nu cunosc pe vreun oficial al Stelei.

Am ras si eu de mine, zic intre ghilimele, cand am vazut faza la reluare. E penalty, indiscutabil, nu am ce sa mai spun. Sunt atat de dezamagit, nici nu am cuvinte pentru ce mi s-a intamplat. Viitorul le va rezolva pe toate. Daca a fost sau nu domnul Negoita influentat este strict problema dansului", a spus Stefan Barboianu la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!