Banel Nicolita e tot mai aproape de campioana Ligii I. Astra l-a ofertat: "Ma duc cu drag, dar am si eu cateva conditii"

Autor: Sport.ro
Joi 02 Iunie 2016, 13:15

	Banel Nicolita e tot mai aproape de campioana Ligii I. Astra l-a ofertat: "Ma duc cu drag, dar am si eu cateva conditii"

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

Banel Nicolita s-a despartit de Viitorul lui Hagi inaintea incheierii campionatului, dar acum este gata sa revina. Fostul international roman a fost ofertat de campioana Astra Giurgiu, Marius Sumudica afirmand ca are nevoie de experienta lui Banel in vederea calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Iar Nicolita n-ar spune nu unei mutari! Acesta sustine ca le-a transmis deja celor de la Astra conditiile in care este dispus sa semneze si spune ca ar fi o onoare sa ajunga din nou in cupele europene.

In varsta de 31 de ani, Banel e liber de contract. Acesta a mai jucat la Steaua, Saint Etienne, Nantes si Viitorul.

"Domnul Sumudica m-a sunat si am zis ca vin cu drag, dar am pus cateva conditii. Ei au zis ca se gandesc daca pot sa-mi ofere ceea ce am cerut. Bineinteles ca ar fi o placere si o onoare sa joc in Liga Campionilor", a spus jucatorul.

Nicolita le-a facut o surpriza copiilor de la Barca Team, o scoala de fotbal pentru pustii fara posibilitati financiare, si s-a dus alaturi de acestia.

"Am venit cu drag sa ajut si eu cu ce pot, pentru ca si eu am plecat de jos. Mi-au lipsit foarte multe, n-aveam nimic. N-aveam ghete, eram in picioarele goale. Poate ei au un noroc mai bun decat mine, important este sa munceasca, sa fie seriosi", a mai spus Banel Nicolita.

37 de meciuri si 6 goluri a bifat Nicolita pentru Viitorul in Liga I intr-un an si jumatate.

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies