"Bai, te-am crezut Lampard! Dar tu SCAZI in loc sa cresti!" Becali s-a dus peste jucatori in cantonament! Ce i-a zis unui jucator

"Bai, te-am crezut Lampard! Dar tu SCAZI in loc sa cresti!" Becali s-a dus peste jucatori in cantonament! Ce i-a zis unui jucator

Becali a tinut sa discute cu jucatorii dupa eliminarea din Champions League.

Patronul a fost in cantonament. 3 dintre jucatori au fost in centrul atentiei: Tanase, Popescu su Budescu.

Mijlocasul central a fost certat de Becali, nemultumit de randamentul sau dupa ce salariul i-a fost dublat! Popescu ia din acest sezon 12 000 de euro pe luna.

"I-am spus lui Popescu: I=imi pare rau, am crezut ca vei creste. Te-am crezut Lampard, am vazut ca aveai 22 de ani, dar tu nu cresti. Tu scazi! Pentru Popescu, Tanase si Budescu m-am dus. Le-am zis ce aveam sa le zic. Lui Tanase i-am zis ca el a fost favoritul meu si a ramas favoritul meu. De aia i se si da prima sansa.

Dar daca nu alearga 15 kilometri si dribleaza pe loc.... Nu poate sa fie ca Messi. Messi cand pierde mingea, e primul care fuge s-o recupereze. Sa faca si Tanase la fel. Cu Sporting a pierdut o minge si am luat gol. Daca era 2-1 pentru noi ce se intampla?", a explicat Becali la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies