"Bagabonti" de viitor. Tinerii din lotul Stelei, trendsetteri in vestiar: cum a aparut pustiul Vlad Mihalcea la vizita medicala

"Bagabonti" de viitor. Tinerii din lotul Stelei, trendsetteri in vestiar: cum a aparut pustiul Vlad Mihalcea la vizita medicala

Citeste si - Primul roman care pleaca de la Steaua, dupa ce Reghecampf a confirmat ca nu se mai bazeaza pe cinci straini

Stelistii au efectuat in aceasta dimineata vizita medicala (DETALII SI FOTO AICI). Inaintea plecarii in cantonamentul din Turcia, de la Belek, jucatorii lui Reghecampf si-au obtinut noile vize care sa ateste ca sunt sanatosi.

La vizita medicala au participat doar 16 fotbalisti, noile achizitii Bourceanu si Pintilii, dar si cei trei jucatori transferati de la Ceahlaul (Popadiuc, Chitosca si Stefanescu) avand deja vizele. De asemenea, cei cinci fotbalisti anuntati de Reghecampf ca-si pot cauta formatii, Tade, Tahar, Alcenat, Breeveld si Guilherme n-au participat nici ei la reunire.

Astfel, la reunire s-au prezentat "veteranii" Chipciu, Adi Popa si Rapa, insa acestia au fost in inferioritate, grupul "tinerilor" fiind mai numeros. Mihalcea, Enceanu, Cap, Ontel ori Poiana s-au trezit dis de dimineata pentru a merge la vizita medicala, iar unii dintre ei s-au facut remarcati inca de la intrarea pe poarta INMS.

Fotoreporterul ProTV si Sport.ro, Sebastian Ujica, a surprins mai multe cadre cu fotbalistii Stelei sosind la vizita medicala. 

Intre acestia s-a aflat si tanarul Vlad Mihalcea, cel care si-a amuzat colegii cu un hanorac pe care statea scris un mesaj "periculos". "Bagabontii se grabesc mereu" a stat scris pe pieptul jucatorului de 17 ani, care n-a scapat insa de ironiile colegilor - a ajuns la vizita medicala cu 3 minute inainte de ora 8:00 :)

Cojocaru a fost cel mai zambitor la vizita medicala, in timp ce colegii sai pareau mai adormiti.

Muniru a venit de la 30 de grade la 0. Acesta si-a petrecut vacanta in Ghana.

Adi Popa a venit si el din Statele Unite, unde a petrecut alaturi de Keseru.

Hamroun s-a plans ca a venit de la 20 de grade, din Algeria. Totusi, acesta a renuntat la cojoc si si-a luat un outfit mai neobisnuit.

FOTO: Sebastian Ujica

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies