"Bafta lui Laca! Asta e, vor fi doua echipe Steaua". Ce spune Reghecampf despre decizia Armatei, dar si despre scenariul inca posibil al unei IMPACARI intre CSA si Becali

Cupa Romaniei! Miercuri, 20:30, PRO TV: Mioveni - Steaua! Joi, 20:30, SPORT.RO: Gaz Metan - Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2016, 16:03
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2016, 16:06

Laurentiu Reghecampf a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca este ciudata intentia conducerii Clubului Sportiv al Armatei de a infiinta o echipa de fotbal, dar sustine ca nu este surprins de faptul ca in Romania vor fi doua grupari cu acelasi nume. 

Potrivit unui comunicat, fostul international Marius Lacatus este, incepand de luni, antrenor-coordonator (director-tehnic) al sectiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucuresti. 

"Te astepti la orice in Romania. Deci nu ma surprinde deloc infiintarea acestei echipe. Asta e, vor fi doua echipe Steaua Bucuresti in Romania. Este ciudat, asta e adevarul, dar ce sa facem acum? Lui Lacatus ii urez bafta, nu am ce sa spun mai mult. Si el a fost antrenorul acestei echipe. Eu nu am de ce sa ma supar pe el. Nu am cum sa ma supar niciodata pe Marius Lacatus. S-a infiintat o echipa intr-o liga neprofesionista, vor intra in competitie de la anul, am inteles. Deocamdata exista o echipa Steaua Bucuresti in prima liga, care joaca in cupele europene, si va exista o echipa intr-o liga neprofesionista care se va numi Steaua Bucuresti", a spus Reghecampf. 

Intrebat daca va functiona acest proiect al Clubului Sportiv al Armatei, tehnicianul a raspuns: "De ce nu? Daca s-a intamplat sa avem doua echipe Steaua, se poate intampla si o impacare intre cele doua, stati linistiti. E posibil orice". 

Marius Lacatus a fost numit, luni, antrenor-coordonator (director-tehnic) al sectiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti. Lacatus, care a jucat timp de 13 sezoane pentru Steaua, va fi prezentat oficial in functia de director tehnic al sectiei de fotbal in cadrul unei conferinte care va avea loc miercuri, in Ghencea. 

Modifică setările cookies