Liga 1

AZI se omologheaza clasamentul final! Hagi: "Eu stiu ca noi am castigat campionatul" Singura sansa a Stelei

Comitetul Executiv se reuneste azi pentru a omologa clasamentul Ligii I. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iunie 2017, 11:22
Data actualizarii: Luni 05 Iunie 2017, 11:25

Steaua trebuie sa mearga la TAS daca vrea sa castige camionatul la "masa verde". Comitetul Executiv se reuneste azi, iar cel mai probabil, Viitorul va fi confirmata campioana Romaniei. Si Hagi e convins ca nu va avea probleme. "Eu stiu ca noi am castigat campionatul", a spus Regele la revenirea de la Cardiff.

Aparare comuna FRF - LPF!

Razvan Burleanu crede ca Steaua nu va avea sanse la TAS, atat timp cat Liga se uneste cu Federatia. 

"Comitetul Executiv aproba clasamentul final, nu unul partial. Iar clasamentul final este al intregii competitii, nu doar al unei faze. Asadar, azi Comitetul Executiv a decis ca va aproba doar clasamentul final, mai exact pe 5 iunie, dupa disputarea ultimului meci din play-out-ul Ligii I. Exista timp suficient pentru a merge la TAS intre data de 5 iunie (n.r.—cand se va omologa clasamentul final al Ligii I) si 14 iulie cand e tragerea la sorti (n.r. — a cupelor europene). Cat timp FRF si LPF fac o aparare comuna, FCSB are sanse minime de a castiga la TAS", a spus Burleanu.

Acesta a adaugat ca toti membrii Comitetului Executiv al FRF sustin ca FC Viitorul este campioana Romaniei. "Nu cred ca LPF ar putea sa vina cu o alta propunere de clasament la 5 iunie. De altfel, toti membrii Comitetului Executiv care au luat cuvantul azi au sustinut ca FC Viitorul este campioana Romaniei. Prin urmare, sunt excluse surprize la sedinta din 5 iunie", a mentionat Burleanu.


Becali are deja avocatii pregatiti si va ataca decizia Comitetului Executiv imediat la TAS. "Vorba e vorba, merg la TAS", a spus Becali pentru Digi. 

Modifică setările cookies