Stanciu, 99.9% jucatorul lui Anderlecht. Becali a acceptat oferta de 9.8 milioane euro, jucatorul urmeaza sa semneze

Gigi Becali se intalneste azi la Palat cu trimisii lui Anderlecht, care vin cu o propunere de 9 milioane de euro pentru Stanciu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 August 2016, 17:21
Data actualizarii: Duminica 28 August 2016, 20:44

UPDATE 17:15 "Stanciu este 99% al lui Anderlecht", a declarat Gigi Becali. Steaua incaseaza 7,8 milioane de euro (4 milioane acum si 3,8 milioane in 10 luni), plus 2 milioane bonus daca Stanciu bifeaza 50% din meciurile clubului in urmatorii 4 ani. In total, Steaua poate incasa 9,8 milioane de euro, o suma record pentru fotbalul romanesc.


UPDATE, ora 14:00 Reprezentantul lui Anderlecht a sosit la Bucuresti si a fost preluat de un oficial al Stelei de la aeroport. Acesta a ajuns la palatul lui Becali din Aleea Alexandru si negociaza transferul lui Stanciu impreuna cu Anamaria Prodan.

 

 


Nicolae Stanciu poate sa devina cel mai scump jucator care pleaca din Liga I. Anderlecht i-a propus lui Becali 7 milioane de euro plus bonusuri in valoare de 2 milioane de euro. Patronul Stelei le-a raspuns ca nu cedeaza sub 10 milioane de euro, iar intalnirea decisiva va avea loc azi la Palat.

"Ei vor sa ne dea 9 milioane de euro, eu vreau 10! Asa am facut si la Chipciu, ne-au trimis o oferta de un milion si pana la urma am luat 3 milioane, dupa o luna de discuţii. Daca dau 10 milioane, Stanciu e al lui Anderlecht",
a declarat Becali la Digi.

Stanciu ar deveni cel mai scump jucator cumparat vreodata de Anderlecht.

"Daca oferta belgienilor va fi pe placul patronului Stelei, atunci si jucatorul va accepta sa semneze cu Anderlecht. Daca nu, atunci nu e nicio problema, Stanciu se simte foarte bine la echipa si va fi incantat sa continue sa joace macar pana in iarna", a declarat Anamaria Prodan in Gazeta Sporturilor.

"Nu depinde de mine sa plec, oamenii stiu ce imi doresc, vom astepta.", a declarat Stanciu dupa victoria Stelei cu Pandurii.


Reghe nu vrea sa-si ia ramas bun de la elevul sau acum. "Nu imi iau ramas bun de la Stanciu, vom vedea ce se intampla, nu e problema mea asta. Eu zic ca are valoare de 15 milioane de euro, asta e parerea mea. Sincer mi-as dori sa ramana".

Modifică setările cookies