Au venit azerii dupa Banel! Vezi cati bani va castiga Nicolita la Khazan Lankaran!

Autor: Sport.ro
Marti 26 Octombrie 2010, 06:58

	Au venit azerii dupa Banel! Vezi cati bani va castiga Nicolita la Khazan Lankaran!

Banel Nicolita este dorit cuinsistenta de echipa lui Mircea Rednic, azerii fiind gata sa-i ofere jucatorului un salariu mult mai mare decat cel de la Steaua!

Printre putinii spectatori care au asistat la partida dintre Steaua si Pandurii s-au aflat si doi trimisi ai clubului Khazan Lankaran, care au venit sa-l urmareasca pe Banel Nicolita. Dorit de echipa antrenata de Mircea Rednic, Nicolita are mari sanse sa ajunga la echipa azera care este dispusa sa-i ofere un salariu mult mai mare decat cel pe care jucatorul il are la Steaua.

"Doi trimisi ai lui Lankaran au venit sa-l urmareasca din nou pe Banel Nicolita. E normal sa vina asa des, pentru ca vor si ei sa stie pe ce vor da banii", au dezvaluit in ProSport surse din cadrul clubului. Chiar daca Lankaran nu este o echipa de top, iar campionatul este mai slab decat cel romanesc, transferul lui Banel ar insemna un pas inainte pentru jucatorul Stelei, cel putin din punct de vedere material. Azerii vor sa-i dea lui Nicolita un salariu de 3 ori mai mare decat cel pe care-l castiga la Steaua in acest moment, adica aproximativ 30.000 de euro pe luna. "Campionatul din Azerbaidjan este sub al nostru, dar aici, la Lankaran, Banel va castiga de trei ori mai mult decat la Steaua", spune Rednic.

 

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies