CFR Cluj Cristi Balaj Ermal Krasniqi Superliga Cristi Balaj

Avertismentul lui Cristi Balaj pentru Ermal Krasniqi, uitat pe bancă de Mandorlini: „Pierde dacă se supără!”

După un prim sezon foarte bun în tricoul lui CFR Cluj, Ermal Krasniqi nu pare să treacă prin cea mai bună pasă, în această ediție de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 22:36
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 22:38

Om de bază în echipa lui Dan Petresuc, vârful kosovar și-a pierdut din „greutate” odată cu venirea italianului Mandorlini la cârma echipei.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, susține că nu există niciun conflict între antrenor și jucător și că Ermal Krasniqi ar greși dacă s-ar supăra pe faptul că Mandorlini nu se bazează pe el meci de meci.

Balaj, avertisment pentru Krasniqi

„Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi.

Dacă te deranjează ceva, singura soluţie este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă eşti convins că meriţi mai mult, trebuie să demonstreze.

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă jucătorii cei mai buni, cei mai bine pregătiţi sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câştige, rezultatele îl ţin”, a spus Cristi Balaj, la Fanatik.

Șapte meciuri a strâns Ermal Krasniqi în tricoul lui CFR Cluj în acest sezon de Superliga, fără să marcheze vreun gol.

1.4 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului pe care CFR Cluj a plătit 200.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Ballkani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!