"Avem un campionat distrus! Sa nu pierdem si asta!" Omul care a fost la RUPEREA Stelei de Armata vorbeste despre pierderea marcii

In 1997, el se afla pe banca Stelei care tocmai se despartea de Armata. Astazi vorbeste despre riscul ca echipa sa se distruga.

"Intamplator eu am fost cel care a facut despartirea acestui club de armata. Fortat. Pentru ca am fost obligati, noi nu am vrut sa ne despartim de armata. Interesant este ca acum armata vrea sa se uneasca din nou cu Steaua. E foarte interesant. Stiu ca a fost o intreaga tevatura, prin 1997 au fost obligate toate cluburile sa nu mai fie departamentale. Iar acum, cu surprindere, vad ca se poate si invers. Acum dupa 16 ani mi se pare cel putin ciudat sa revii asupra unei decizii. Decizia a fost luata bilateral, pentru ca actele au fost semnate de avocati care apartineau Ministerului Apararii Nationale. Steaua a costat si foarte mult in acesti ani, nu doar s-au adus bani. Au fost si perioade de suferinta. Eu sper sa fe intelepti si sa se ajunga la o intelegere, sa se ia o hotarare prin care sa nu se distruga si ceea ce mai avem. Si asa avem un campionat distrus, macar asta sa mai pastram", a declarat astazi Stoichita.

Acesta nu ia in calcul aparitia unui alt nume pentru Steaua: "Un alt nume pentru Steaua? Nu stiu nu cred. Nu sunt poet, nu stiu ce analogie as putea face. Lumea ne cunoaste in Europa sub denumirea de Steaua, nici CCA, nici altfel. Ar trebui sa fim impaciuitori, ca sa mai avem ceva".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a crescut în primul trimestru al anului cu 2,8%. Cîţu: Avem cea mai rapidă revenire economică din istorie
BRAT
Modifică setările cookies