Cel mai tanar arbitru din istoria Premier League decide viitorul Stelei in Europa! Ce probleme are centralul de la Steaua - Kiev

Steaua - Dinamo Kiev va fi arbitrat de Michael Oliver, un arbitru de 29 de ani, cu destul de multe probleme in Anglia.

Este cel mai tanar arbitru care a arbitrat vreodata in Premier League. Se intampla in 2010, cand avea 24 de ani. Michael Oliver a fost numit astazi de UEFA sa conduca de la centru meciul dintre Steaua si Dinamo Kiev. Oliver va fi ajutat la cele doua linii de Stuart Burt si Darren Jon Herbert.

Arbitri adiţionali au fost desemnati Craig Pawson si Jonathan Moss, iar rezerva va fi John Brooks.

Delegatul UEFA pentru acest joc este cipriotul Andreas Akkelides, in timp ce arbitrii vor fi supervizati de belgianul Michel Piraux.

In ultimii ani, tanarul central a fost pus de doua ori in situatia de a i se anula doua cartonase rosii acordate pe teren.

Prima data s-a intamplat la 1 noiembrie 2010, la un meci disputat de Blackpool cu WBA, cand rosul acordat lui Pablo Ibanez a fost anulat de FA. Al doilea caz a fost 12 zile mai tarziu, cand la meciul dintre Reading si Norwich City a eliminat un fotbalist si un antrenor. FA a decis mai tarziu sa anuleze eliminarea jucatorului Grant Holt.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies