Avantajul lui FCSB în lupta pentru titlu de campioană: "A fost de bun augur revenirea lui"

Iulian Cristea FCSB Florin Gardos Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 22:26
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 22:34

Lupta la titlul de campioană în acest sezon este una mai strânsă ca niciodată. 

După 24 de etape, primele șase echipe sunt despărțite de doar 18 puncte, iar după înjumătățirea punctelor, în playoff, diferența dintre ele va fi una și mai mică. 

Victoria celor de la FCSB în deplasare cu CFR Cluj a relansat cursa pentru titlu, iar revenirea lui Iulian Cristea în defensiva vicecampioanei României este considerată un avantaj pentru a doua parte a sezonului.

"Eu cunosc prea bine accidentarea asta, din păcate, după ce revii e foarte greu să ai încredere și relaxare cu mingea la picior. Asta s-a văzut și în meci.

Defensiv a fost bun, a avut o oarecare siguranță, dar s-a văzut la anumite faze, oarecum, că nu alegea o soluție elegantă, juca mai mult lung sau respingea mingea, ceea ce e foarte bine pentru că în momentul care vii după o perioadă lungă de pauză nu trebuie să te complici.

Ținând cont de teren, de adversar, de faptul că CFR Cluj este o echipă care joacă foarte mult cu mingi lungi, a fost de bun augur revenirea lui Cristea, sper să fie sănătos", a declarat Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

Mihai Stoica, impresionat de revenirea lui Iulian Cristea
 

Condițiile meteorologice nefavorabile de la Cluj au făcut ca revenirea lui Iulian Cristea să fie și mai mult apreciată, ținând cont temperaturile și starea gazonului pe care s-a jucat.

"Iulian Cristea, care n-a mai jucat un meci oficial din iunie, a revenit pe teren, pe o vreme şi împotriva unui adversar... Ceva mai greu nu exista pentru a reveni în formula de start şi a făcut-o foarte bine. 

El a ieşit pentru că a avut crampe. Din minutul 68 a tras de el, dar apoi n-a mai putut. Dar e bine. Cred că se va antrena normal şi cred că e apt duminică", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!