Autogoluri in drumul spre titlu! Ce se intampla cu jucatorii Astrei dupa iesirile patronului: "Unii plangeau si refuzau sa joace"

Autogoluri in drumul spre titlu! Ce se intampla cu jucatorii Astrei dupa iesirile patronului: "Unii plangeau si refuzau sa joace"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Demis zilele trecute de pe banca Astrei, Daniel Isaila a explicat, intr-un interviu acordat ProSport, problemele de care s-a lovit in perioada petrecuta la Giurgiu.

Presiunea uriasa pusa de patron, dar si de unii 'suporteri' proveniti din randul angajatilor la firmele lui Ioan Niculae au fost doar cateva bariere care au facut din Astra doar o pretendenta la locul 2 in campionat.

"Intr-un fel ma simt echilibrat, e un sentiment ciudat. Sunt foarte linistit acum dupa o perioada de munca, avand multe satisfactii din punctul meu de vedere. Sunt mandru de ce am realizat, sunt mandru de baieti. Plec cu un sentiment de nemultumire ca aveam o sansa uriasa sa accedem in finala Cupei, nu?"

"De la inceputul campionatului este un grup foarte mare de suporteri la tribuna a doua de la Giurgiu care injura in permanenta. Si jucatorii, pe noi cei din staff, pe mine, pe domnul Dinu. Ne-au contestat si cand noi eram pe primul loc si castigam cu 4-0. Ne ironizau si ne injurau. Nu e un sentiment prea placut."

"Sunt oameni care nu au cultura si educatie sau pur si simplu sunt suporterii altor echipe si atunci aveau acest interes sa ne denigreze, sa ne destabilizeze. Nu sunt de acord cu gestul lui Budescu, asta e clar, dar pe undeva il inteleg."

"Pentru mine, a fost cea mai grea munca sa-i fac pe jucatori sa treaca peste momentele in care au fost criticati public. Nu le este usor, stiu, si eu am fost jucator. Depinde de caracterul fiecaruia. Sunt unii care pur si simplu plang si nu mai vor sa joace. S-a intamplat la Astra", a declarat Isaila in ProSport.





VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies