Au venit intaririle! Ciobotariu: "ASTA E DINAMO!" Cum arata echipa de EVENT a cainilor in 2012!

Dinamo Liviu Ciobotariu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2012, 10:11
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2012, 10:13

Dinamo a jucat ieri cu Zimbru Chisinau pentru prima data in formula ideala si asta s-a vazut. Echipa lui Ciobotariu a castigat cu 4-0 dupa un joc bun in care a aratat de ce este pe primul loc.

"Asta e Dinamo!", transmite Ciobotariu celor care au criticat jocul lui Dinamo din amicalele de pana acum. La Dinamo au revenit jucatorii de la nationala iar acestia au aratat de ce echipa din Stefan cel Mare este pe primul loc inainte de retur. Luchin, Alexe, Marius Niculae si Tucudean au marcat pentru victoria cu 4-0 din meciul cu Zimbru.

Ieri a lipsit doar Djakaridja Kone, plecat la Cupa Africii. In locul sau a jucat Dorel Stoica. Un alt experiment al lui Ciobotariu a fost introducerea lui Scarlatache pe postul de fundas stanga. Acesta l-a multumit si ar putea sa apara des in aceasta postura in retur.


Echipa lui Dinamo: Balgradean, Luchin (Stratila), Grigore (Pulhac), Moti, Scarlatache, Rus, D. Stoica (Matei), Catalin Munteanu (Tames), Alexe (Bakaj), Danciulescu (Tucudean), Marius Niculae (Markus)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!