Rapid a transferat O ECHIPA! 11 jucatori noi pentru Ganea, stelisti si dinamovisti au aparut la antrenament! Pe cine a luat Rapid

Rapid a transferat O ECHIPA! 11 jucatori noi pentru Ganea, stelisti si dinamovisti au aparut la antrenament! Pe cine a luat Rapid

Noul patron Moraru a scos banii pentru achizitii. Nu mai putin de 11 jucatori noi are Ganea la antrenamente!

Fostul dinamovist Balint, marea speranta a Stelei de acum doi ani Iulian Rosu, Eduard Nicola, Szabolcs Szekely, Mera (toti ACS Poli), Cojocnean (Gaz Metan, Dalbea (Corona), Patulea (Vaslui), Paulinho (Pandurii), Emil Dica si Daniel Niculae se pregatesc impreuna cu Rapidul.  Si baiatul de 15 ani al lui Ganea, George, vrea al Rapid. S-a antrenat azi alaturi de echipa mare a clubului.

Campania de achizitii nu se opreste aici. Ganea va decide pe cine pastreaza si va mai primi jucatori noi in aceasta saptamana.

Capitanul Pancu a cerut 10 transferuri noi pentru ca Rapidul sa reziste in Liga I: "Cred ca avem nevoie de multi jucatori, mare nevoie, altfel ne va fi greu sa mai rezistam in Liga I daca nu facem ceva repede, sa nu pierdem tot in primele 6-7 etape."

Citeste si:RapidIonel Ganea
VIDEO PROTVPLUS.RO

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies