Joi 12 Octombrie 2017, 15:08

L-au vazut la MANAGER si au vrut sa-l ia la nationala! Caz genial in preliminariile Mondialului. Ce raspuns le-a dat jucatorul


	L-au vazut la MANAGER si au vrut sa-l ia la nationala! Caz genial in preliminariile Mondialului. Ce raspuns le-a dat jucatorul

Caz genial in fotbalul international!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Francezul Ruben Aguilar de la Montpellier a fost sunat de reprezentantii federatiei boliviene pentru a fi chemat la nationala sud-americana. Oficialii bolivieni au avut o surpriza. Aguilar nici macar nu avea cetatenie! Explicatia a fost oferita de jucator: "Bolivia m-a contactat. A fost ceva foarte ciudat. Totul a inceput de la Football Manager. In joc, am si cetatenie boliviana, pe langa cea franceza. Am primit mesaje de la fani bolivieni dupa mai multe meciuri. La finalul partidei cu PSG, numarul a crescut mult".

Aguilar e nascut din mama franceza si tata spaniol. "La televiziunile din Bolivia se spunea ca trebuie sa fiu convocat. Am postat un comunicat pe Facebook in care am explicat ca u am fost niciodata bolivian".

Supervizorul Football Manager pentru Bolivia, Daniel Dionisi, si-a cerut scuze pentru greseala si a promis ca eroarea va fi indreptata in noua editie a jocului, care va fi lansata pe 10 noiembrie.
 

Citeste si:

#aguilar

#Montpellier

1 comentarii
  • 12 2017
    evident Evident ca este un mic experiment pentru a vedea cat de influent poate fi un joc virtual in viata reala. Reusit experimentul!...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT