Au plecat 6, au venit 8. Schimbari masive la Petrolul pentru o minune in primavara: cu cine vor ploiestenii sa se salveze de la dezastru

Au plecat 6, au venit 8. Schimbari masive la Petrolul pentru o minune in primavara: cu cine vor ploiestenii sa se salveze de la dezastru

In goana pentru evitarea retrogradarii, Petrolul schimba aproape complet echipa. Formatia aflata pe ultimul loc al Ligii I a renuntat la sase fotbalisti si a adus alti opt.

La Petrolul au loc schimbari masive in aceasta perioada. Aflata pe ultimul loc al Ligii I, fara mari sanse de salvare, insa cu sperante, formatia ploiesteana viseaza la o minune.

Din acest motiv, conducatorii formatiei ploiestene au decis sa schimbe lotul. Petrolul a renuntat in aceasta iarna la sase fotbalisti, dar si la antrenorul Mihai Stoichita. In schimb, la Petrolul au sosit Constantin Schumacher, precum si opt jucatori.

"FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu jucatorii Alexandru Tudose, Valentin Lemnaru, Fernando Velasco si Nicolae Milinceanu in ceea ce priveste incheierea raporturilor contractuale, despartiri care se adauga celor, de data mai veche, de Vlad Rusu si Nicolas Farina", anunta Petrolul intr-un comunicat.

"In ceea ce priveste capitolul achizitii, pana acum gruparea noastra a parafat, in aceasta pauza competitionala, intelegeri cu urmatorii jucatori: Michelle Paolucci, Janko Pacar, Benoit Lesoimier, Fabrice Begorgi, Romain Inez, Ludovic Guerriero, Constantin Miselaricu si Giuseppe Prestia", au mai notat oficialii formatiei ploiestene.

Petrolul e ultima in Liga I, cu 8 puncte dupa 23 de meciuri. Ploiestenii au plecat de la -6 din cauza unei sanctiuni dictate de Comisia de Licentiere a FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies