Liga 1

Au fost anuntate primele doua transferuri dupa egalul rusinos cu echipa din Luxemburg: "Vine si un rus care si-a facut junioratul la Barcelona!"

Viitorul - Racing Union 0-0. Echipa lui Hagi s-a calificat in turul 2 preliminar al Europa League, unde va intalni Vitesse.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 20:50
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 21:47

Viitorul s-a calificat gratie rezultatului din tur, 2-0, si trece pentru prima data in istorie de un tur preliminar in Europa. Jocul echipei lui Hagi a lasat de dorit in returul cu modesta echipa din Luxemburg, motiv pentru care Viitorul are nevoie de intariri.

Cristian Bivolaru, directorul Viitorului, a anuntat deja primele mutari. Artean si un fotbalist rus care si-a facut junioratul la Barcelona sunt primele achizitii ale fostei campioane.

"Suntem in discutii in continuare cu niste jucatori. Unul dintre ei este Artean, cel de la Timisoara. Suntem in discutii avansate. Avem si un jucator rus care si-a facut junioratul la Barcelona. O sa vina si el, dar a avut niste probleme cu obtinerea vizei de lucru. Partea sportiva e rezolvata. Este un mijlocas defensiv", a declarat Cristian Bivolaru pentru DigiSport.

Modifică setările cookies